sofia

Välkomna till vår blogg

Först och främst välkomna till vår blogg. Hoppas att detta blir ett alternativ till nyhetsbreven som lyser med sin frånvaro;) Lite om vad som händer i sommar på Tatanka Parts. Men vi börjar med att vi firar Midsommar här i Sverige...

Den 21 juni firar vi i Sverige Midsommar. Vilket innebär att vi tar ledigt från torsdag kl 13 och är sen tillbaka på måndag 24 juni.

På sommaren och det är skönt att vara lite ledig, och det märks att ni är i full gång med era bilar. Kanske ska ni åka på semester eller bra passa på att fixa era bilar när ni är lediga. 

Och av erfarenhet är det bra om vi på Tatanka inte är lediga när ni behöver oss som mest. Därför kommer vi försöka vara på plats så mycket det går och skicka era beställningar. Däremot kommer mina kollegor i verkstaden att vara lediga. Så när det gäller begagnade artiklar kan det vara lite längre behandlingstider än vanligt. 
Men räkna med något längre behandlingstider över lag. Vill ni skynda på oss lite ber vi er att skicka ett extra meddelande. 

Vill ni besöka oss. Skicka ett mail innan så vi säkert är på plats.